mandag, august 22, 2011

Ny hobby!

Berre litt til no, så er eg rundt...
Der va da gjort ;o)

søndag, august 21, 2011

Blåtur til Hafslo for oldemor og oldefar!

I juli vart oldefar til Daniel 80 år. I gåva frå to barnebarn med koner og to oldebarn fekk han tur til Hafslo. Det skulle innebera kost og losji, blåtur med middag og masse kos med oldeborna. Han fekk lov å ta med oldemor ;o) Denne helga har me hatt no, og me har kosa oss alle saman!
Oldefar, Oldemor og Daniel på toppen ;o)
kos med Onkel og søskenbarnet Maren

Blåturen gjekk til Turtagrø der me åt god middag på hotellet
På returen tok me runden rundt Lustrafjorden via urnes
Oldemor fann lett vegen til tyttebærtuene!

Til slutt eit bilete av goaste jentao so nett ha lært seg å gå!

torsdag, august 18, 2011

Bleieskift, gulping, kleskift og MASSE KOS!

Bleieskift, gulping, kleskift og MASSE KOS! Da e nemle da da gaor i for tida! Og eg elska da! Daniel e 4,5 mnd, i sin beste alder vil eg paostao. Han lika å tulla og prata, kan godt ligga pao golvet for seg sjølv. Helst på ryggen, men e uthaldande på magen og. I dag bevegde han seg nesten 180 grader rundt sin eigen akse. Mamma e so stolte for kvar ny ting ;o)

I dag ha me vore på småbarnstreff på lyngmo. Der er mange kjekke leikekameratar/veninner. Så er det ei tid med skjeldan bleier, og i dag slapp han bomba på besøk hjå Bodil Brennesvik. Men det var ingen fare, for ho hadde alt som trengtes av utstyr og meire til ;o)

Og både mamma og Daniel har skifta klær nokre gonger i dag, for gulping er "in". Her er eit herleg øyeblikk som Endre Hilleren har fanga.

tirsdag, august 16, 2011

I traktoren me bestefaren!

Litt usikker pao kem so koste seg mest her men.. ;o)
Daniel ca 4 mnd og bestefar